Zo werkt u fijn samen met Mijnerfenis.nl

Na het overlijden van een dierbare moet u veel regelen, waaronder de erfenis. Dat kan complex en emotioneel zijn. Zeker als niet iedereen het met elkaar eens is. Maar ook als u niet goed thuis bent in de vaak ingewikkelde materie, is professionele hulp waardevol. Zo weet u niet alleen zeker dat de afwikkeling goed gebeurt, maar ook dat u niet te veel betaalt of dingen over het hoofd ziet. Een hele geruststelling!

Zo werkt Mijnerfenis.nl

Neem contact op met Mijnerfenis.nl

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden voor hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap? Laat het ons weten! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek – veilig en comfortabel via beeldbellen -leren we elkaar beter kennen. Wij vertellen u wat er mogelijk is, hoe ons portaal precies werkt en we zorgen voor een transparante offerte op maat.

De kosten

Die zijn afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van de
nalatenschap. In ons gratis kennismakingsgesprek bespreken we samen wat u door Mijnerfenis.nl allemaal wilt laten regelen. Wij zorgen vervolgens voor een transparante en vrijblijvende offerte op maat; een scherpe, maar vooral eerlijke prijs, die u uiteindelijk terug zult verdienen. Laat even uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

We gaan voor u aan de slag

Als wij de nalatenschap voor u gaan regelen, stellen we u voor aan een van onze medewerkers. Hij of zij is zeer ervaren en zal uw vaste aanspreekpunt zijn gedurende het hele traject. Als u wilt, maken we kennis op een van onze kantoren. Of we doen het allemaal online. Net zo makkelijk!

Uw eigen online dossier: 24/7 toegankelijk

U ontvangt van ons de inloggegevens van uw dossier. Hiermee kunt u 24/7 inloggen op ons portaal en de voortgang volgen. Ook kunt u eenvoudig alle benodigde documenten uploaden. Wij laten u precies weten wat u moet aanleveren en wat er allemaal moet gebeuren.

Overzicht houden

Het is niet altijd even eenvoudig om het overzicht te behouden over alle zaken die geregeld moeten worden. Bankzaken, verzekeringen, bezittingen, schulden, belastingen… Via Mijnerfenis.nl kunt u dit online bijhouden en inzien. Zo weet u zeker dat u niets vergeet.

Inzicht voor alle erfgenamen

Alle erfgenamen ontvangen de inloggegevens om het dossier en de voortgang in te kunnen zien. Iedereen beschikt daarmee over dezelfde informatie. Dat voorkomt scheve gezichten!

Gewoon goed geregeld!

Bij Mijnerfenis.nl werken notarissen en executeurs, die perfect op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving. Ook zijn ze thuis in belastingzaken. Zo weet u zeker dat alles goed wordt geregeld en dat er geen nare verrassingen achteraf komen.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u rust, overzicht en zekerheid creëren bij de afwikkeling van een nalatenschap? Kies dan voor Mijnerfenis.nl. Neem contact met ons op of raadpleeg de veel gestelde vragen als u meer wilt weten. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

8 Waardevolle tips

waar u aan moet denken bij een overlijden

Waar moet u allemaal aan denken als er een dierbare is overleden. Download onze gratis raadgever!