Duidelijkheid en transparantie

staan voorop bij Mijnerfenis.nl

De afwikkeling van een erfenis zet regelmatig familierelaties ongewild op scherp. Zelfs als u het niet verwacht, kunnen discussies ontstaan over wie waar recht op heeft. Aangetrouwde familieleden bemoeien zich ermee, oude vetes komen boven en soms speelt jaloezie een rol. Als u daar geen zin in heeft in deze moeilijke tijd, kiest u voor professionele nalatenschapsbegeleiding. Duidelijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Daarmee creëert u rust en overzicht voor alle betrokkenen. Bent u geïnteresseerd en wilt u snel een afspraak maken?

Nog een belangrijk voordeel:

veilig en comfortabel op afstand

Door corona zijn we massaal gaan thuiswerken. Steeds meer mensen ervaren hiervan ook de voordelen; het is veilig, comfortabel en efficiënt. Ook voor de afwikkeling van een nalatenschap hoeft u niet (veel) naar een notaris toe. Vrijwel alles kunnen wij op afstand voor u regelen!

Laat het over aan professionals,

dan weet u zeker dat het goed gebeurt!

De afwikkeling van een nalatenschap is best complex. Ook fiscaal gezien. Als het niet goed gebeurt, kan het u vele euro’s extra kosten. Dit voorkomt u door een goede notaris of professionele afwikkelaar (executeur) in de arm te nemen. Als hij of zij met Mijnerfenis.nl werkt, weet u zeker dat het goed gebeurt. U kunt alles op de voet volgen en u betaalt niks te veel. Wij brengen u graag in contact met een notaris/afwikkelaar van Mijnerfenis.nl.

“Mijn boekhouder wilde voor ons de erfenis wel regelen. Maar hij is natuurlijk geen specialist. En dat bleek ook wel toen we alsnog voor Mijnerfenis.nl kozen. Dat heeft ons uiteindelijk meer dan 5.000 euro erfbelasting bespaard.”

Familie Lips, Breda

8 Waardevolle tips

waar u aan moet denken bij een overlijden

Waar moet u allemaal aan denken als er een dierbare is overleden. Download onze gratis raadgever!