De mens achter Mijnerfenis.nl

Zoals vaker bij goede ideeën, is Mijnerfenis.nl geboren uit onvrede. Om precies te zijn: die van Ad Kuijpers van Van Gogh notarissen & adviseurs. Hij stond vele families bij gedurende de verdrietige periode rondom een verlies. Het werd zijn missie om de lastige materie rondom nalatenschappen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Samen met andere specialisten op het gebied van belastingen en familierecht ontwikkelde Ad het platform Mijnerfenis.nl. Daarna ging hij op zoek naar collega notarissen en executeurs, die op dezelfde menselijke en professionele wijze willen werken.

Emoties, aannames, overtuigingen…

Ad Kuijpers: “Een erfenis kent vele aspecten. De afwikkeling van de nalatenschap moet uiteraard goed geregeld worden, zodat iedereen krijgt waar hij recht op heeft. Maar vaak wordt vergeten dat je bij een erfenis ook te maken hebt met emoties, aannames, overtuigingen, vooroordelen, gelijk halen en nog veel meer. Ik vind het belangrijk dat je daar op de juiste, menselijke wijze mee omgaat. De notarissen en andere specialisten in het erfrecht die met Mijnerfenis.nl werken, zijn zorgvuldig uitgekozen, professioneel én gaan op de juiste manier met emoties om.”

“Met Mijnerfenis.nl zorgt u voor rust, overzicht en helderheid én biedt u cliënten de zekerheid dat de afwikkeling van de nalatenschap juridisch én fiscaal en in één keer goed gebeurt. Daar ben ik trots op!”

Ad Kuijpers
Oprichter Mijnerfenis.nl

Ervaring, communicatie en transparantie

“Als specialist in erfenisafhandeling hebben wij veel ervaring met álles wat hierbij komt kijken. Denk aan de juiste ‘technische’ afhandeling van alle procedures en wettelijke vereisten. Maar ook aan alle belastingaspecten, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Ook helpen we u met het zoeken naar gezamenlijke oplossingen, zodat u en de andere erfgenamen weer verder kunnen met uw leven.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij vooral geleerd dat je met communicatie en transparantie veel problemen en onduidelijkheden voorkomt. Mijnerfenis.nl combineert deze aspecten en zorgt voor rust, overzicht en helderheid. Wij bieden u de zekerheid dat de afwikkeling van de nalatenschap professioneel en in één keer goed gebeurt. Zowel juridisch als fiscaal. Daar ben ik trots op!”

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u rust, overzicht en zekerheid creëren bij de afwikkeling van een nalatenschap? Kies dan voor Mijnerfenis.nl. Neem contact met ons op of raadpleeg de veel gestelde vragen als u meer wilt weten. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

8 Waardevolle tips

waar u aan moet denken bij een overlijden

Waar moet u allemaal aan denken als er een dierbare is overleden. Download onze gratis raadgever!