Selecteer een pagina

Het brein

achter Mijnerfenis.nl
Maak een afspraak
Zoals vaak bij goede ideeën is ook Mijnerfenis.nl geboren uit onvrede. Om precies te zijn: die van Ad Kuijpers van Van Gogh notarissen & adviseurs. Hij stond vele families bij gedurende de verdrietige periode rondom een verlies. Het werd zijn missie om de onbekende en lastige materie rondom nalatenschappen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Samen met andere specialisten op het gebied van fiscaal en familierecht ontwikkelde Ad een unieke en pragmatische tool. Daarna ging hij op zoek naar collega’s om zijn missie waar te maken via het betrouwbare en professionele platform Mijnerfenis.nl.

Emoties, aannames, overtuigingen…

Ad Kuijpers: “Een erfenis kent vele aspecten. De afwikkeling van de nalatenschap moet uiteraard goed geregeld worden, zodat iedereen krijgt waar hij recht op heeft. Maar wat vaak wordt vergeten is dat je bij een erfenis naast specifieke fiscale wet- en regelgeving ook te maken hebt met emoties, aannames, overtuigingen, vooroordelen, gelijk halen en nog veel meer. Niet iedereen gaat daar op de juiste wijze mee om. De notarissen en andere specialisten in het erfrecht die met Mijnerfenis.nl werken, zijn zorgvuldig uitgekozen, ter zake kundig en gaan op de juiste manier met emoties om.”

“Mijnerfenis.nl zorgt voor rust, overzicht, helderheid en biedt u de zekerheid dat de afwikkeling van de nalatenschap juridisch én fiscaal en in één keer goed gebeurt. Daar ben ik trots op!”

Ad Kuijpers
Oprichter Mijnerfenis.nl

Ervaring, communicatie en transparantie

“Als specialist in erfenisafhandeling hebben wij veel ervaring met álles wat hierbij komt kijken. Denk aan de juiste ‘technische’ afhandeling van alle procedures en wettelijke vereisten. Maar anderzijds ook aan alle fiscale aspecten, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Ook helpen we u met het zoeken naar gezamenlijke oplossingen, zodat u en de andere erfgenamen weer verder kunnen met uw leven. In de afgelopen 25 jaar hebben wij vooral geleerd dat je met communicatie en transparantie veel problemen en onduidelijkheden voorkomt. Mijnerfenis.nl combineert deze aspecten en zorgt voor rust, overzicht, helderheid en de zekerheid dat de afwikkeling van de nalatenschap professioneel en in één keer goed gebeurt. Zowel juridisch als fiscaal. Daar ben ik trots op!”

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u rust, overzicht en zekerheid creëren bij de afwikkeling van een nalatenschap? Kies dan voor Mijnerfenis.nl. Neem contact met ons op of raadpleeg de veel gestelde vragen als u meer wilt weten. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.